Дейност

Често се случва да има проблем с Вашият канал, но не се тревожете, тъй като можете да разчитате на нас като професионалисти, които ще решат Вашият проблем със запушения канал.

Ние работим с професионална техника, която би се справила с всеки един проблем.

Случвало ли ви се е, да се приберете от тежък и уморителен ден, решавате да се освежите с един душ и половия сифон да не поема водата и да наводните своят апартамент? Да, доста неприятно! Най-вероятно става дума за запушен канал с косми или други неща, като строителни отпадъци, детски играчки и много други причинители, които ние можем да отпушим и да забравите за този неприятен инцидент!

Само позвънете на посочените телефони и ние ще се постараем в рамките на един час да бъдем при Вас и да отстраним проблемът.

Доста често срещан проблем e след хубава и приятна вечеря, когато дойде моментът за миене на съдовете, пускате водата, мивката се пълни и не иска да поеме количеството вода.

Най-вероятно се е стигнало до запушване на канализационната тръба, която отвежда мръсните води във вертикалните щрангове. Най-често срещаният проблем при кухненските мивки е, че са с малък диаметър тръби и малки наклони, при което се образуват наслагвания на мазнини, които причиняват запушвания.

Ние разполагаме с нужната машина с накрайници, които почистват натрупванията от тази мазнина, отстраняват дадения проблем максимално бързо и ефективно според дадения вид запушване. Има специални накрайници, които се поставят най-отпред на самата почистваща спирала, като по този начин се получава най-добър почистващ ефект. Друг често срещан проблем с кухненските мивки и канали е изхвърлянето на кафе в тях. Трайно кафето се слепва с мазнината по Вашите канализационни тръби и става твърдо като камък. Когато има подобен случай разполагаме с друг вид машина, която почиства тръбите с вода под налягане, като по този начин биват изчиствани голяма част от наносите и полетите по тръбите, а каналът ще функционира правилно без да причинява проблеми.

Друг много неприятен момент е когато Вашата тоалетна чиния не функционира правилно. Момента в който се пълни и бавно се оттича, то значи имате запушена тоалетна. Най-вероятно е паднал Вашия ароматизатор или Вие сте изпуснали нещо, което е запушило Вашата тоалетна чиния.

Не се притеснявайте, ние може да се отзовем и да отстраним запушването. Tо става чрез машина, която създава силен вакуум, като по този начин се засмуква предметът, който е попаднал в тоалетната чиния и е причинил запушването. Разполагаме и с друг вид техника, която също е доста ефективна при подобни случаи на запушени тоалетни. При много редки случаи се налага демонтиране на тоалетната чиния.

Доста често прибирайки се в блокът или къщата, в която живеете, се усеща неприятна натрапчива и силна миризма на влага или на фекални води. Това може да бъде признак, че канализацията е запушена и оттам идват неприятните миризми на влага. Ние разполагаме с модерна и професионална техника, която може да се справи с този проблем.

Машините, които биха свършили максимално добра и ефективна работа при отпушването на канали, са два вида – вода под налягане и машина със спирали.
С вода под налягане се почиства със специални дюзи, които изхвърлят голямо количество вода под голямо налягане, като по този начин се получава цялостно почистване на канализационната система. Максимално бързо и качествено в много от случаите по канализацията се почистват образуваните запушвания от мазнини с тази машина. Мазнините се разбиват ефективно със специална роторна дюза, която седи отпред на маркуча и със своите въртеливи движения изчиства наслояванията на мазнините, които са доста често срещан фактор за запушването на канализацията.
Друго често срещано, което причинява запушването на канала са мокрите кърпички. Такива случай се процедира с други накрайници или друг вид машина, която е отново със спирали. Нейните въртящи спирали и накрайници навиват голяма част от кърпичките, които са направили запушването, като по този начин ще бъдат извадени и каналът Ви, ще бъде отпушен.

Също така има и други накрайници на този тип машина, които са за различни видове запушвания. Има накрайник който почиства мазнината под формата на лопатка, но и двата типа машина са доста ефективни и мощни. Могат да се справят с всяка една запушена канализация. Процедурата по отпушване на канали като продължителност е зависима най-често от вида на запушване и може да отнеме, както малък период от време, така и доста по-дълъг от предвидения, независимо колко са мощни машините и от професионализма с който се работи.